VIDEO Incendiul izbucnit la un depozit de polistiren din Jilava, stins după mai bine de trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul izbucnit, sâmbătă, la un depozit de polistiren din localitatea ilfoveană Jilava a fost stins după o intervenţie de peste trei ore a echipajelor de pompieri. Cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată.

UPDATE: Incendiul a fost stins după o intervenţie de peste trei ore a pompierilor. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a precizat că incendiul a fost stins în jurul orei 23.30, însă pompierii rămân în continuare, o perioadă, la faţa locului, deoarece mai sunt locuri în care iese fum şi trebuie verificat să nu fi rămas bucăţi de material aprinse, relatează Mediafax.

Potrivit sursei citate, incendiul a afectat, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, 95% din fabrica de polistiren şi întregul depozit, care s-a prăbuşit.

La intervenţie au participat 12 autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări şi o maşină de descarcerare.

UPDATE: Pompierii au reuşit să stingă o mare parte din incendiu. Mai este un singur focar cu flacără deschisă pe care echipajele ISU încearcă să îl stingă, relatează Digi 24.

Proprietarul depozitului este un cetăţean de origine turcă.

Lângă fabrica de polistiren se află un alt depozit, ridicat recent, principala preocupare a echipelor de intervenţie fiind ca flăcările să nu se extindă spre această clădire.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a precizat că la faţa locului au ajuns deja două autospeciale ale ISU Ilfov, alte cinci fiind pe drum.

Cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată.

Simion Petruş a declarat la Digi24 că există posibilitatea de extindere la construcţiile din preajmă.

Din primele informaţii, nu există victime, a mai spus reprezentantul ISU.

Înregistrare video transmisă de un telespectator Digi24:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite