VIDEO Corina Drăgotescu: Puterea se află la cei care fac listele pentru alegerile viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Alin Popoviciu afirmă că în interiorul partidului sunt mai multe triplete care sunt "strâns unite".

Alin Popoviciu s-a contrat, la Realitatea TV, cu jurnalistul Corina Drăgotescu pe tema existenţei tripletelor în PDL.

"Noua tripletă ( Elena Udrea-Traian Igaş-Gheorghe Ialomiţeanu n.r.) este una de conjunctură, în timp ce vechea tripletă (Blaga-Videanu-Berceanu n.r.) s-a retras la partid pentru a face listele pentru alegerile următoare. Puterea se află la cei care fac listele pentru alegerile viitoare", a declarat Corina Drăgotescu, într-o intervenţie din studioul Adevărul TV.

Supărat că jurnalistul l-a comparat anterior pe Vasile Blaga cu Octav Cozmâncă (fost membru PSD), Alin Popoviciu a replicat: "Este foarte interesant cum vedeţi dumneavoastră tripletele la noi în partid. Staţi liniştită, toate aceste triplete sunt strâns unite în PDL".


Întrebat cine va face listele pentru alegerile din 2012, deputatul PDL a răspuns că organizaţiile teritoriale, nu Bucureştiul. "Nimeni de la Bucureşti nu poate impune oameni în teritoriu. Primarii PDL sunt foarte puternici, staţi liniştită", a spus Popoviciu.

"De ce vă deranjează că vorbim despre triplete?", l-a întrebat Drăgotescu.

Răspunsul deputatului a fost că jurnalistul "le prezintă ca şi echipe de lucru care lucrează separat". "Nu este adevărat", a spus el.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite