VIDEO 30 kilograme de canabis capturate de poliţiştii de la Antidrog. 12 suspecţi au fost reţinuţi de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
30 kilograme de canabis găsite de anchetatori                      FOTO Adevărul
30 kilograme de canabis găsite de anchetatori                      FOTO Adevărul

Şapte laboratoare de prelucrare a canabisului, culturi in-door, 30 de kilograme de stupefiante şi zeci de comprimate de ecstasy au fost capturate, miercuri seara, de poliţiştii Serviciului Antidrog din Capitală. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi joi în faţa unui judecător al Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti şi procurorii DIICOT au destructurat o reţea infracţională specializată în traficul de droguri de risc şi mare risc, în special de cannabis.

În cauză, a fost probată activitatea infracţională a 12 membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, din Bucureşti.

Drogurile obţinute erau distribuite pe raza Capitalei, în special în cluburi şi în zone de agrement. În acest caz, 12 suspecţi - membri ai unei grupări infracţionale de droguri - au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurori.

„În urma efectuării a trei operaţiuni de prindere în flagrant delict şi a opt percheziţii domiciliare, de către poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), 12 membri ai unei grupări infracţionale de trafic de droguri de risc şi mare risc au fost reţinuţi“, potrivit Poliţiei Române.

Cu această ocazie au fost descoperite şi cele şapte laboratoare de producere a canabisului, culturi in-door, 30 de kilograme de canabis şi zeci de comprimate de ecstasy.

Reţea infracţională de producere şi distribuire de droguri, destructurată

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite