Vama Isaccea, de la granița româno-ucraineană, a fost redeschisă

0
Publicat:

Vama Isaccea, aflată la frontiera dintre România și Ucraina, a fost redeschisă în cursul dimineții, după mai mult de o săptămână. Punctul de trecere al frontierei fusese închis pe 6 octombrie din cauza atacurilor din Ucraina. 

Vama isaccea a fost redeschisă -  Foto CJ Tulcea
Vama isaccea a fost redeschisă - Foto CJ Tulcea

Potrivit comunicatului transmis de Poliția de Frontieră, punctul de trecere Orlivka a fost redeschis la 6:00 dimineața. 

Tot atunci „ au fost reluate activităţile de control la frontieră şi în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, atât pe sensul de ieşire cât şi pe sensul de intrare pentru persoane şi toate categoriile de autovehicule, în conformitate cu reglementările în vigoare şi acordul cu statul vecin”, anunță comunicatul. 

Atacurile cu drone au fost intensificate în acea zonă, iar în noaptea de 5 spre 6 octombie, acestea au putut fi vizibile din țara noastră. De aceea, pe 6 octombrie traficul prin Punctul de Frontieră Isaccea a fost închis total.  

Cele două bacuri care asigurau trecerea Dunării au fost ancorate pe malul din România. Traficul a fost redirecționat în tot acest timp către Galați Rutier, potrivit Gărzii de Coastă. 

Aplicația Trafic online oferă informații legate de situația traficului și prezintă o medie a timpului de așteptare în punctele de trecere a graniței, aceasta este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite