Vadim Tudor despre Elena Udrea: Este într-o permanentă operaţiune de reseducţie a lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor şi-a spus părerile la Antena 3 despre pictorialul în care apare Elena Udrea, dar a avut grijă să trimită săgeţi şi la adresa Elenei Băsescu.

Corneliu Vadim Tudor a spus la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3 că pictorialul Elenei Udrea este nepotrivit în contextul economic în care se află ţara, dar şi ţonând cont de funcţia pe care o ocupă aceasta.

"Atâta ştie ea. Ce şcoală are ea, omule? Îşi dă şi doctoratul cu Gabriel Oprea, care la rândul lui ce şcoală are şi el? [...] Ea este într-o permanentă operaţiune de seducţie a electoratului, de reseducţie a lui Traian Băsescu. E clar că este o ambiţioasă, dar ea ţinteşte mai sus. Ea ar vrea să fie primarul general al Capitalei, în ideea că funcţia aceea ar fi o trambulină către preşedinţia României", a precizat acesta.

Dacă tot a adus discuţia în zona "Băsescu", Vadim a avut câteva cuvinte de spus şi la adresa Elenei Băsescu.

„La noi vin unii cu sarsanale pentru că şi-au cumpărat funcţiile. Vine EBA, care este analfabetă de la un cap la altul şi-mi asum răspunderea asta. Asta-i România din păcate. Aveam odată o Martha Bibescu, o Elena Văcărescu şi acuma avem de la coada vacii", a declarat preşedintele PRM.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite