UPDATE Un poliţist de la Penitenciarul Arad, găsit împuşcat la serviciu. Procurorii merg pe varianta sinuciderii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Arhivă
foto Arhivă

Un poliţist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în Postul Control 2 al unităţii. Cel mai probabil, bărbatul s-a sinucis, dar poliţiştii au deschis o anchetă.

UPDATE

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a preluat cazul poliţistului găsit împuşcat în Penitenciarul Arad, procurorii mergând pe varianta sinuciderii cu arma din dotare.

"A fost deschis un dosar pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii. Poliţistul a folosit pistolul din dotare, model Carpaţi de calibru 7,65 mm", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu, conform agerpres.ro.

Bărbatul a fost găsit duminică, în jurul orei 4. Personalul penitenciarului a chemat imediat un echipaj SMURD, dar atunci când au ajuns la faţa locului, medicii au constatat decesul bărbatului.

Conducerea Penitenciarului Arad a fost Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad pentru demararea cercetărilor la faţa locului.

„Precizăm că poliţiştii de penitenciare sunt  evaluaţi psiholgic periodic, precum şi ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul de faţă, la data de 06.11.2018”, arată comunicatul transmis de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Bărbatul era angajat ca poliţist în sistemul penitenciar din anul 1999. Conform autorităţilor, acesta şi-a îndeplinit cu „responsabilitate şi profesionalism atribuţiile de serviciu”.

Întregul colectiv al Penitenciarului Arad şi conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor îşi exprimă regretul faţă de acest eveniment şi transmite sincere condoleanţe familiei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite