UPDATE Trei români au murit şi alţi patru au fost răniţi în urma unui accident rutier în Munţii Ardeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romani morti accident mUNTII aRDENI

Un accident, care s-a produs între un camion de mare tonaj şi un autoturism, a provocat moartea a trei persoane şi rănirea altor patru în această sâmbătă, pe A34, în regiunea Munţilor Ardeni din Franţa. Toate victimele sunt de naţionalitate română, potrivit site-ului ouest-france.fr.

UPDATE 13:16  Ministerul afacerilor de externe confirmă decesul a trei români şi rănirea gravă a altor patru în accidentul din Departamentul francez Ardennes. Reprezentanţii ambasadei fac demersuri pentru a obţine date privind identitatea lor

„Ambasada României la Paris urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 1 iunie 2019, în Departamentul Ardennes, accident soldat cu decesul a trei cetăţeni români şi rănirea altor patru. Reprezentanţii ambasadei au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea victimelor, starea de sănătate a persoanelor rănite şi circumstanţele producerii accidentului", transmite MAE la solicitarea News.ro.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.15 ora locală, în dreptul comunei Novy-Chevrieres, potrivit pompierilor, care au confirmat o informaţie a postului de radio France Bleu Champagne-Ardennes.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, maşina de transport persoane în care se aflau românii a fost lovită de camion, potrivit prefecturii.

Cei patru răniţi, dintre care pentru trei ”pronosticul este rezervat”, au fost transportaţi la un spital din Reims. Şoferul camionului, „mai mult şocat decât rănit”, a fost transportat la spitalul din Charleville-Mézières, potrivit aceleiaşi surse. Potrivit primelor investigaţii ale anchetei, vehiculul lor a fost lovit de camion, a anunţat Prefectura. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite