UPDATE Incendiul puternic din Parcul Natural Văcăreşti a fost stins - FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU
FOTO: ISU

Pompierii au reuşit să stingă incendiul puternic ce a izbucnit, marţi, în Parcul Natural Văcăreşti, având degajări mari de fum. Pompierii au intervit cu mai multe autospeciale. Populaţia a primit un mesaj de avertizare prin sistemul RoAlert, iar circulaţia în zonă a fost îngreunată.

UPDATE: Pompierii au reuşit să stingă focul.  

UPDATE: Incendiul este localizat, se lucrează pentru stingerea ultimelor focare. Suprafaţa afectată este de aproximativ 15.000 mp

UPDATE: În urma incendiului de vegetaţie din Delta Văcăreşti, traficul rutier se desfăşoară pe Şos. Vitan-Bârzeşti sub îndrumarea poliţiştilor Brigăzii Rutiere.

„În acest context solicităm conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”, a transmis Brigada Poliţiei Rutiere. 

UPDATE: Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că intervin 11 autospeciale, suprafaţa afectată ajungând deja la 10.000 de metri pătraţi.

UPDATE: Din cauza vântului, suprafaţa afectată a crescut rapid, fiind suplimentat numărul echipajelor care intervin.

„Sunt degajări mari de fum. Vântul influenţeaza modul de manifestare a incendiului”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

    

UPDATE A fost remis mesaj prin sistemul RoAlert pentru informarea şi avertizarea populaţiei.

roalert
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite