UPDATE Covasna: Numărul persoanelor decedate în accidentul de tren a ajuns la 8

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opt persoane au murit după ce un tractor cu remorcă a fost lovit de tren FOTO: Mediafax
Opt persoane au murit după ce un tractor cu remorcă a fost lovit de tren FOTO: Mediafax

Opt persoane au murit, iar o alta a fost rănită, sâmbătă după-amiază, într-un accident care s-a produs în afara localităţii Chilieni, judeţul Covasna, după ce tractorul cu remorcă în care acestea se aflau a fost lovit de un tren.

UPDATE: Numărul persoanelor decedate a ajuns la opt, după ce femeia rănită care intrase în stop cardiac nu a mai putut fi resuscitată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Iulia Grigoraş, a declarat cã şoferul tractorului are 78 de ani şi nu a fost rănit în accident. El le-a declarat anchetatorilor că îi pare rău pentru cei morţi.

Grigoraş spune că primele informaţii arată că victimele accidentului erau din municipiul Sfântu Gheorghe.

Conform acesteia, unul dintre răniţi a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Târgu Mureş, iar celălalt, cel mai probabil, va fi dus cu ambulanţa la spitalul din Sfântu Gheorghe.

UPDATE: Şeful ISU Covasna, Gyorgy Alfons, a declarat că în remorca tractorului s-ar fi aflat 15-16 persoane, dar înainte de impact o parte dintre acestea au reuşit să sară.

El a spus că autovehiculul a fost lovit de un tren personal care circulă între Târgu Mureş şi Braşov, iar la ora transmiterii acestei ştiri traficul feroviar este blocat în zonă.

Şeful ISU Covasna a adăugat cã una dintre persoanele rănite, o femeie, a intrat în stop cardiac şi se încearcă resuscitarea ei.

UPDATE: Purtãtorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Iulia Grigoraş, a declarat, sâmbătă dupã-amiază, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul tractorului nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată. Potrivit sursei citate, în accident au murit cinci femei şi un bărbat.

La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe, o echipă SMURD, un elicopter şi o maşină de descarcerare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, în remorcă erau muncitori care se întorceau de la muncă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite