Un spaniol a declarat război hoţilor de buzunare: îi plesneşte peste ceafă. Reacţia unui hoţ român VIDEO

0
0
FOTO: Captură Video/You Tube
FOTO: Captură Video/You Tube

Un spaniol curajos din Barcelona s-a gândit să înfrunte hoţii de buzunare. Acesta s-a decis să meargă în zonele aglomerate de turişti, unde acţionează de obicei hoţii, să-i identifice şi să le atragă atenţia plesnindu-i peste ceafă şi apoi să-i alunge.

Sătul de numărul tot mai mare de hoţi de buzunare, un spaniol urmăreşte şi plesneşte peste ceafă hoţii de buzunare, apoi le cere să plece rapid din zonă, informează La Vanguardia, citat de Ştirile Protv.

Spaniolul s-a filmat în timp ce alungă hoţii şi în înregistrare se poate observa că unul dintre aceştia (al doilea bărbat pălmuit din filmare) pare să vorbească în limba română. Nemulţumit că este plesnit şi alungat, bărbatul îi spune catalanului la un moment dat: „Hai, lasă-mă, mă!”. După care pleacă grăbit. 

„Dă-mi harta, cunoşti oraşul foarte bine”, îi strigă bărbatul spaniol unui alt individ infiltrat printre turişti cu o hartă în mână. 

Catalanii s-au săturat să fie prădaţi de hoţii de buzunare şi au constituit grupuri de patrulă care merg prin cele mai aglomerate cartiere din Barcelona. Un astfel de grup există şi în New York şi se numeşte „Îngerii păzitori din New York”. 

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri