Un român care conducea o mașină de lux a fost oprit de polițiști în Germania. După ce i-au controlat actele, l-au arestat pe loc. Care e motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De caz se ocupă poliție judiciară din Memmingen, sub conducerea parchetului din Kempten. Românul de 27 de ani este acum în arest.

Poliție Germania
Poliție Germania

Polițiștii germani au oprit pentru control un român de 27 de ani care a călătorea din Italia în Germania la volanul unei mașini de lux.

În urma verificărilor, s-a ajuns la concluzia că mașina fusese furată din Italia. 

„Anchetatorii au verificat mașina înmatriculată în Italia în localitatea Pfronten, landul Bavaria, în jurul orei 10.00. Șoferul român conducea fără permis auto și tocmai intrase în țară din Italia. Controlul a arătat că mașina fusese furată din Italia cu doar câteva ore mai devreme”, potrivit ziarulromanesc.de

Chiar înainte ca autoritățile italiene să semnaleze furtul vehiculului, polițiștii germani puseseră deja mașina sub sechestru și l-au arestat pe făptuitor. Românul de 27 de ani este acum în arest. Proprietarul din Italia al mașinii a fost anunțat privind sechestrul și își poate ridica vehiculul furat în câteva zile.

.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite