Mașină de poliție, furată în timpul unei intervenții. Autorul, un bărbat băut, prins la scurt timp

0
Publicat:

Incident neobișnuit în județul Călărași. O autospecială de poliție a fost furată de un bărbat în vârsta de 49 de ani, în timpul unei intervenții. Întâmplarea a avut loc în localitatea Dor Mărunt, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Mașina de poliție a fost sustrasă de un scandalagiu FOTO Adevărul
Mașina de poliție a fost sustrasă de un scandalagiu FOTO Adevărul

Conform anchetatorilor, un bărbat a povestit că a fost provocat de un altul să iasă în stradă și să rezolve un conflict mai vechi. Acesta a declarat că începuse să se certe pe messenger cu un alt bărbat care l-ar fi provocat să se întâlnească în acea noapte pentru rezolvarea unui conflict mai vechi, potrivit calarasipress.ro.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul le-a dat locația exactă, iar la scurt timp aceștia și-au făcut apariția. Pentru ca situația să nu degenereze, o altă femeie a sunat la 112 și a anunțat conflictul.

În timp ce polițiștii legitimau persoanele, un bărbat a profitat de neatenția oamenilor legii și s-a urcat la volanul mașinii de poliție pe care a condus-o aproximativ 300 de metri.

Mașina nu a fost asigurată

Se pare că autospeciala Ministerului Afacerilor Interne nu a fost asigurată de agentul de poliție care o conducea, mai scrie sursa citată.

În noaptea de 21/22 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehli sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în județul Călărași, are loc o stare conflictuală.

La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Dor Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta a spus că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare cu un bărbat, din localitatea Rași, județul Ialomița. În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași, județul Ialomița a ajuns domiciliul apelantei cu alte 3 persoane”, a anunțat IPJ Călărași. Femeia a chemat poliția.

Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție, un bărbat din grup, s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat înainte. Persoana respectivă a oprit mașina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat, de 49 de ani, Chirnogi, județul Călărași. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul respirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis poliția. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite