Un român a fost călcat de aproape 40 de mașini timp de 20 de minute pe o autostradă de la marginea Budapestei - VIDEO

0
Publicat:

Un român în vârstă de 92 de ani a fost călcat de aproximativ 40 de mașini, duminică seară pe o autostradă de la periferia Budapestei, capitala Ungariei, scrie cotidianul maghiar Blikk, citat de Libertatea.ro.

FOTO; Captură Video RTL
FOTO; Captură Video RTL

Accidentul s-a produs la km 6 al autostrăzii M0, în zona Törökbálint, la marginea capitalei.

Inițial bărbatul a fost lovit de un autovehicul gri, neînmatriculat în Ungaria. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fără să acorde primul ajutor victimei sale. Timp de 20 de minute, traficul a continuat și peste cadavrul bărbatului au trecut până la 40 de mașini.

Poliția a declarat că încă îl caută pe șoferul care l-a lovit prima oară. 

Rămășițele umane ale bătrânului de 92 de ani au fost găsite la jumătate de kilometru distanță de impactul inițial, de-a lungul autostrăzii. Potrivit RTL, zeci de șoferi au trecut peste cadavrul bătrânului, nimeni nu a oprit timp de 20 de minute, iar autovehiculele care l-au lovit puteau avea peste 100 km/h.

  Bătrânul a coborât dintr-un autocar turistic oprit în zona de odihnă Annahegyi și a vrut să traverseze pe cealaltă parte a autostrăzii, dar când a vrut să se întoarcă de la jumătatea drumului, autovehiculul gri l-a lovit, a povestit un martor.

„A vrut să se întoarcă în benzinărie, apoi a fost lovit, apoi cel din spate l-a lovit și el, apoi încă zece, am încetat să mai număr”, a spus martorul reporterului RTL. Potrivit poliției, peste cadavrul bărbatului de 92 de ani este posibil să fi trecut peste 40 de vehicule, fără ca vreunul dintre ele să se oprească să ajute.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite