Un om a murit și alți patru au fost răniți într-un accident cu un autocar, o autoutilitară și trei autoturisme, pe DN6 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident cu un autocar, o autoutilitară și trei autoturisme implicate a avut loc luni în Caraș-Severin, pe DN 6, la intrarea dinspre Mehedinți. În urma impactului au rezultat cinci victime, dintre care una a murit.

Impactul a fost violent. FOTO ISU CS
Impactul a fost violent. FOTO ISU CS

Accidentul a avut loc în zona Topleț. Detașamentul Caransebeș și două echipaje de la ISU Mehedinți au intervenit la locul evenimentului. 

Accidentul  a făcut mai multe victime. FOTO ISU CS
Accidentul a făcut mai multe victime. FOTO ISU CS

„În urma accidentului au rezultat cinci victime din care una a fost declarată decedată de medicul SAJ. Celelalte trei victime sunt în stare conștientă”, precizează ISU Caraș-Severin.

Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. 

Dintre cele patru victime rănite, două au fost transportate la spital de echipajele venite în sprijin de la Mehedinți, iar celelalte două au refuzat transportul la spital.

Amintim că, la sfârșitul anului trecut, un accident cu final tragic a avut loc în județul Caraș-Severin, pe DN 6. Doi oameni au murit. Victimele au fost găsite în afara autoturismului cu care circulau.

Un alt accident rutier, soldat cu victime omenești, a avut loc pe 9 decembrie, pe DN 6, în zona viaductului Pădina din Mehedinți. Doi bărbați aflați în aceeași mașină au murit după impactul frontal cu un ansamblu de vehicule.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite