Focul de la terasa de pe Alba Iulia a fost pus intenţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii confirmă faptul că, la Sibiu, se poate vorbi acum de al doilea incendiu provocat în decurs de o săptămână.Terasa clubului OK de pe Alba Iulia a ars într-un incediu, sâmbătă, după ce exact cu o săptămână înainte flăcările au mistuit clubul Liquid şi restaurantul Dobrun.

Pompierii sibieni confirmă faptul că şi incendiul din dimineaţa zilei de sâmbătă, de la terasa situată deasupra clubului OK, a fost pus intenţionat. Potrivit ISU Sibiu, “Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Focul a izbucnit sâmbătă dimineaţa, incendiul fiind unul extrem de violent. Terasa de lemn, cu o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, a ars aproape complet.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

image

Potrivit Poliţiei Sibiu, prejudicial în cazul incendiului de pe Alba Iulia depăşeşte un milliard de lei vechi. Oamenii legii fac acum cercetări şi în acest caz, la fel ca şi în cazul incendiului de acum o săptămână unde, până acum, autorii nu au fost prinşi. "În ambele cazuri se efectuează cercetări iar incendiul de pe Alba Iulia este cercetat de acelaşi grup de lucru ca şi cel de la clubul Liquid şi restaurantul Dobrun", spune Anca Bloanca, de la Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.  




Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite