Un pistol, muniţii şi peste 30 de persoane fără adăpost ridicate în urma acţiunii de joi a poliţiştilor din reţelele de canalizare din zona Gării de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut joi o razie în zona Gării de Nord   FOTO Poliţia Capitalei
Poliţiştii au făcut joi o razie în zona Gării de Nord   FOTO Poliţia Capitalei

Poliţiştii Secţiei 3, în colaborare cu poliţiştii locali au făcut joi o razie în reţeaua de canalizare de lângă Gara de Nord. Acţiunea care a vizat combaterea cerşetoriei şi a vagabondajului a dus la descoperirea unei arme de foc, precum şi a mai multor gloanţe. Totodată, 30 de persone fără adăpost au fost duse la Secţia 3 de Poliţie pentru identificare.

De asemenea, în canalizare au fost găsite mai multe obiecte şi bunuri (televizoare, LCD-uri, calorifere, biciclete), precum şi un pistol fără încărcător, muniţie şi o armă de panoplie, ambele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„Acţiunea a avut loc în cursul zilei de ieri. Poliţiştii Capitalei din cadrul Secţiei 3, în colaborare cu Poliţia Locală Sector 1, R.A.D.E.T. Sector 1, E.N.E.L. Sector 1, A.D.P. Sector 1, D.G.A.S.P.C. Sector 1, şi Poliţia Animalelor Sector 1, au acţionat în zona Gării de Nord, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, a cerşetoriei şi vagabondajului“, au mai precizat sursele citate.

În urma acţiunii, lucrătorii societăţii de distribuire a energiei electrice au executat deconectarea şi îndepărtarea instalaţiilor electrice improvizate, iar angajaţii administraţiei domeniului public au executat igienizarea canalizării şi a zonei.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite