„Justițiarul de Berceni”, plimbat pe capota mașinii aproape 2 kilometri. Agresorul a fost arestat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Inculpatul a plimbat o persoană pe capota mașinii aproximativ 2 kilometri.

Inculpatul l-a plimbat pe capota mașinii aproximativ 2 kilometri FOTO Captură video
Inculpatul l-a plimbat pe capota mașinii aproximativ 2 kilometri FOTO Captură video

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

„La data de 02.08.2023, în jurul orei 01:45, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul (un bărbat de 41 de ani) a transportat persoana vătămată (un bărbat de 22 de ani) pe capota motor a autoturismului pe care îl conducea, rulând pe artere intens circulate din mun. București, sector 3, pe o distanță de aproximativ 1,6 km, punând în pericol viața victimei”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Sursa citată arată că judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

„Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicat.

Bărbatul care a fost plimbat pe capota mașinii aproximativ 2 kilometri este Justițiarul de Berceni. Potrivit acestuia, cele întâmplate s-au petrecut după ce a încercat să prindă un șofer care ar fi agresat o adolescentă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite