Un avion care tocmai decolase de pe Aeroportul Otopeni, revenire de urgență. Care a fost cauza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa trebuia să ajungă la Bruxelles, dar pilotul a decis revenirea de urgență pe aeroportul Otopeni, la 20 de minute de la decolare.

Avionul a revenit pe aeroportul Otopeni FOTO Shutterstock
Avionul a revenit pe aeroportul Otopeni FOTO Shutterstock

Un avion Wizz Air, cu aproximativ 200 de pasageri, a fost întors de urgență pe Aeroportul Otopeni la doar 20 de minute de la decolare.

Călătorii au fost informați că este vorba despre probleme tehnice la avionul care a plecat de pe Otopeni la ora 6.40. Avionul a revenit pe aeroport la ora 7.03, decizia fiind a pilotului.

Pasagerii se văd nevoiți să aștepte reluarea zborului, întrucât nu există altă cursă care să-i ducă la Bruxelles.

Reacția Wizz Air

„Wizz Air confirmă că aeronava care opera zborul W4 3081 de la București Otopeni la Bruxelles Charleroi din 16 iulie s-a întors pe Aeroportul Otopeni la scurt timp după decolare pentru o verificare tehnică neplanificată. Aeronava a aterizat în siguranță și pasagerii au fost debarcați, iar după verificările necesare a decolat, urmând să aterizeze la destinație la ora locala 12:30. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați de situație însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei rămâne principala prioritate", a transmis Wizz Air.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite