Trei bărbaţi suspectaţi de comiterea unei tâlhării, reţinuţi de poliţişti. Aceştia au furat în luna august 5000 de lei, o verighetă şi trei telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei persoane care au tâlhărit o familie din Bucureşti, prinşi de poliţişti    FOTO Adevărul
Trei persoane care au tâlhărit o familie din Bucureşti, prinşi de poliţişti    FOTO Adevărul

Poliţiştii i-au prins miercuri noapte pe cei trei bărbaţi suspectaţi că pe 25 august 2013, au tâlhărit o familie din Bucureşti. Mai exact, aceştia au intrat în toiul nopţii în casă peste cele două persoane, o femeie de 54 de ani şi un bărbat de 78 de ani - imobilizat la pat - i-au bătut, i-au legat şi le-au furat trei telefoane mobile, o verighetă şi suma de 5000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 19 au reuşit identificarea principalilor suspecţi, trei bărbaţi de 48, 31, respectiv 25 de ani.

Hoţii au declarat că au cheltuit banii sustraşi, iar verigheta au valorificat-o la o casă de amanet, în acest caz, poliţiştii urmând a efectua demersurile necesare pentru recuperarea ei.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 19, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cei trei bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă“, potrivit Poliţiei Capitalei.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite