„Te iubesc“ spus într-un milion de cuvinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai lungă declaraţie de dragoste din România a fost postată, ieri, în Parcul Cişmigiu, din Capitală.

Peste 32.000 de români şi-au „tastat" iubirea pe forumul unui site de cumpărături online, iar administratorii site-ului au pus cap la cap cuvintele dulci.

Astfel a rezultat o declaraţie de dragoste care conţine peste un milion de cuvinte. O parte din ea a fost postată ieri pe patinoarul din Cişmigiu. „Intenţionăm să o înscriem şi în Guinness Book", ne-a declarat Adela Râpeanu, expertul în comunicare la www.okazii.ro.

În general, cei care s-au lăsat „loviţi" de inspiraţie au fost bărbaţii, având în vedere că aceştia reprezintă aproximativ 70% din vizitatorii site-ului. Pe 25 februarie, cei care au făcut declaraţii vor participa la o tombolă al cărei premiu va fi un sejur pentru două persoane la Veneţia, unul dintre cele mai romantice oraşe din lume.

Căsătorii la Poarta Sărutului

Un moment special s-a consumat ieri la Poarta Sărutului, din Târgu-Jiu, unde două cupluri s-au căsătorit. Tinerii susţin că au ales data de 14 februarie pentru că aceasta este ziua în care au avut prima întâlnire, care s-a consumat tot la Poarta Sărutului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite