Soţul criminal, dat de gol de medicul din sat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 53 de ani din comuna botoşăneană Tudora şi-a ucis nevasta în bătaie şi a încercat s-o îngroape creştineşte, făcând tot posibilul să grăbească funeraliile. Pintilie Achiroaie a chefuit luni noapte împreună cu un prieten şi cu soţia sa, Trandafira Achiroaie (50 de ani).

După plecarea amicului de pahar, a pus mâna pe un par şi a dat în nevastă până a lăsat-o fără suflare. Când s-a trezit din beţie, a îmbăiat-o pe femeie, a chemat preotul din sat să ţină o slujbă şi a vorbit cu rudele. Le-a convins că soţia i-a murit în somn. Achiroaie a cerut chiar sprijinul vecinilor, să-l ajute la înmormântare.

Grozăvia a fost descoperită doar prin inspiraţia medicului de familie din comună, care a fost anunţat de o cumnată a Trandafirei că femeia este moartă. Doctorul a fost surprins de veste. L-a luat pe agentul de la postul local de Poliţie şi au mers împreună la casa Achiroaie, unde moarta era deja pusă pe masă, pentru priveghi.

„Cumnata decedatei ne-a zis că sora ei este decedată. Fiind până în 50 de ani şi fără afecţiuni cunoscute nouă, am anunţat Poliţia. Am văzut pacientul decedat, cu plăgi la nivelul membrelor inferioare, plagă deschisă la nivelul craniului", a declarat doctorul Gheorghe Luca.

Poliţiştii i-au anunţat pe criminaliştii botoşăneni, care au ajuns în comună marţi seară. După ce au aruncat o privire asupra cadavrului, aceştia i-au pus cătuşele lui Pintilie Achiroaie. „I-am dat cu un par la picioare. Am mai zgâriat-o un pic pe faţă şi cu mâna", a mărturisit Pintilie Achiroaie, care a fost arestat pentru 29 de zile. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite