Sinucigaşul îşi scria singur de pe mess-ul profei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Popovici şi Ramona Mischie au avut o relaţie de iubire
Alexandru Popovici şi Ramona Mischie au avut o relaţie de iubire

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Gorj susţin că au aflat de la poliţie că Alexandru Popovici vorbea singur pe messenger, intrând pe id-ul lui, apoi pe al profesoarei Ramona Mischie.

 Tânărul de 19 ani s-a sinucis cu insecticid la sfârşitul lunii noiembrie, după ce a fost părăsit de iubita sa, profesoară de Limba română.

„Poliţiştii ne-au spus că acele discuţii de pe messenger nu sunt reale, în sensul că profesoara nu are nicio legătură cu ceea ce scrie acolo. S-a dovedit că tânărul de 19 ani a intrat pe ambele adrese de messenger de la calculatorul lui, fiind depistat acelaşi IP", a declarat Camelia Bibere, inspector general adjunct din cadrul ISJ Gorj.

Sora lui Alex spune că această variantă a fost născocită chiar de profesoara de română.

„După înmormântare, Ramona Mischie mi-a spus că fratele meu a intrat, cu ajutorul unui program, în calculatorul ei. Este o aberaţie totală. Se vede clar că sunt cuvintele ei şi că Alex scrie diferit, prescurtat. Inspectoratul spune acest lucru ca să o scape şi să arate că e nevinovată. Vor să se termine toată povestea pentru că, probabil, în Inspectorat mai există şi alte cazuri ţinute la secret. Nu este adevărat că fratele meu s-a folosit de ambele id-uri şi se poate demonstra acest lucru", susţine Andra Popovici, sora tânărului.

Anchetatorii nu sunt la curent cu această ipoteză. „Nu cunosc nimic despre faptul că mesajele erau date de pe acelaşi calculator. Ramona Mischie a precizat în declaraţia dată că deseori obişnuia să vorbească pe messenger cu Alexandru", a precizat Emil Moţa, procurorul de caz. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite