Sindicatele din Poliţie protestează la sediul PSD, pentru plata unor drepturi prevăzute din anul 2017 în Legea salarizării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
protest foto facebook europol

Vineri are loc, la sediul PSD, un protest al sindicaliştilor EUROPOL, pentru drepturile politistilor si pensionarilor militari. O delegaţie a Sindicatului a intrat la negocieri cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu pentru drepturile poliţistilor si pensionarilor militari, anunţă sindicatul, pe pagina de Facebook.

Câteva zeci de sindicalişti au venit, vineri, la sediul central al Partidului Social Democrat din Kisellef. Sindicaliştii au protestat cu pancarte pe care scrie: „Jos Mafia din Ministerul de Interne”, „Jos Mafia din Poliţia Română”, „Legea Salarizării nu M.A.I este unitară!”

EUROPOL a transmis, printr-un comunicat, că ”poliţiştii nu vor salarii mărite, ci vor doar plata acelor drepturi prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării”. 

„Din 2007, poliţiştii nu au mai avut parte de măriri salariale. Norocul nostru a fost creşterea salariului minim pe economie, pentru că altfel aveam şi acum salariul de 1.100 lei, cum era în 2013. Facem un apel către toţi poliţiştii, sindicalizaţi sau nesindicalizaţi, să participe activ la programul de proteste pe care l-am pregătit, ca un ultim semnal de alarmă înaintea blocării activităţii”, se precizează în comunicatul sindicatului EUROPOL.

„Ne-a ajuns cuţitul la os. Nu mai acceptăm să fim bătaia de joc a Guvernului. Nu mai acceptăm să fim folosiţi pe post de mercenari ai interdicţiilor aplicate în numele «COVIDULUI». NU mai acceptăm să îndeplinim sarcini pe care nu le avem în fişa postului. NU mai suntem dispuşi să rămânem fraierii sistemului bugetar, în timp ce pentru alte categorii bugetare Legea salarizării deja se aplică în integralitate”, se mai afirmă în comunicat. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite