Şeful secţiei Sport de la „Evenimentul Zilei” demisionează după 15 ani: „N-am executat un ordin: să fiu indulgent cu Gigi Becali”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Conţescu FOTO paginademedia.ro
Daniel Conţescu FOTO paginademedia.ro

Şeful secţiei Sport al cotidianului „Evenimentul zilei”, Daniel Conţescu, a demisionat miercuri din funcţie, după ce a fost retrogradat fiindcă „n-a executat un ordin: acela de a fi indulgent cu Gigi Becali”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

„După 15 ani la EVZ (a existat o singură întrerupere, în 2000, timp de şase luni), astăzi îmi dau demisia! Am fost retrogradat din funcţia de şef, deoarece n-am executat un ordin: acela să fiu indulgent cu Gigi Becali. M-a retrogradat o analfabetă (nu ştie când trebuie scris cu 2 şi când cu 3 de i etc). Au fost şi alte situaţii neplăcute, aşa că am considerat că trebuie să uit de faptul că am de plătit 1500 de lei lunar către bănci şi că trebuie să redevin om. 364 de zile sunt o omidă. Într-o singură zi sunt mândru de mine. Iar această zi este astăzi”, a scris Daniel Conţescu pe contul său de Facebook.

Într-un post scriptum al aceleiaşi postări, Conţescu scrie că odată cu el demisionează şi adjunctul său, Tavi Cojocaru.

„Cu mine îşi dă demisia şi adjunctul Tavi Cojocaru. El n-are FB, aşa că anunţă asta doar pe mess, dar în schimb are altceva: coloană”, a mai scris jurnalistul pe Facebook.

„Sper doar ca EVZ, ziarul vieţii mele, să nu devină o publicaţie de şantaj, aşa cum se prefigurează”, a conchis Conţescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite