Șefi din MAI, la festivitățile Direcției Generale Anticorupție, în timpul protestelor profesorilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcția Generală Anticorupție a MAI a sărbătorit aniversarea a 18 ani de la înființare, chiar în timpul unor proteste ale polițiștilor. La eveniment au fost prezenți mai mulți șefi din MAI, printre care și ministrul de Interne, Lucian Bode.

FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Direcția Generală Anticorupție a MAI a împlinit 18 ani, iar la festivităţi au participat şefi din Poliţie şi ministrul Lucian Bode, potrivit TVR.

Evenimentul aniversar al DGA nu a fost anunțat presei. Când echipa TVR a ajuns la sediul Direcției, poarta era larg deschisă pentru invitați. Apoi a fost închisă. Iar ministrul de Interne tocmai plecase, a relatat sursa citată. 

După premierea ofiţerilor, momentul festiv a continuat în curte, unde a fost întinsă masa. Iar membri ai Ansamblului Doina al Armatei au întreţinut atmosfera.

Potrivit sursei citate, la eveniment a participat și un grup de muzicieni ai Ansamblului Doina al Armatei.

De asemenea, potrivit sursei citate, nu toți angajații ar fi avut acces la festivități, în prima parte a evenimentului, iar meniul ar fi fost plătit dintr-o chetă.

Cosmin Andreica, preşedinte sindicatul poliţiştilor Europol a declarat: „A fost gest groaznic al directorului DGA pentru că și-a ținut subalternii în birouri cât a fost spuma prezentă la acest eveniment. Eu, sincer, mi-aș cere scuze în numele celor de la MAI care au fost la acel eveniment pentru colegii care au fost ținuți în birouri și nu au avut voie să iasă, nu știu, ca să nu deranjeze privirile preaînstelaților prezenți acolo”.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite