Scandal la o fermă din Germania, între muncitori români şi ucraineni. Trei persoane au fost grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativă: Arhivă
Foto ilustrativă: Arhivă

Aproximativ o sută de muncitori români şi ucraineni s-au bătut vineri la o fermă de căpşuni din Rostock, Germania, unde se află şi mai mulţi turişti, care vin acolo pentru un parc de distracţii amenajat în zonă.

Vineri seara, între orele 21:00 şi 22:00, la puţin timp după închiderea fermei de căpşuni, o dispută între muncitori s-a transformat într-o adevărată ceartă fiind nevoie de intervenţia poliţiei, conform publicaţiei Bild.

„Mai mulţi angajaţi ucraineni s-au certat cu un grup de români. În cursul acestor dispute, trei cetăţeni români au luat obiecte periculoase şi i-au atacat pe ucraineni”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Sophie Pawelke. 

Nu se cunoaşte cu exactitate motivul disputei, dar potrivit primelor precizări ale politiştilor neînţelegerile ar fi început din cauza unor serviciii de curăţenie şi după spargerea unei sticle, apoi situaţia a escaladat în violenţă.

Drept urmare, trei persoane au fost grav rănite şi avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la un spital din Rostock. Doi dintre cei trei suspecţi au fost reţinuţi.

Poliţia efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Potrivit sursei citate, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din două oraşe pentru a opri scandalul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite