Şase bulgari, răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe A1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase bulgari au fost răniţi într-un accident care a avut loc pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti
Şase bulgari au fost răniţi într-un accident care a avut loc pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti

PŞase cetăţeni bulgari au fost răniţi, între care doi grav, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat la kilometrul 84 al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, la ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier nefiind blocat, ci doar îngreunat.

Potrivit şefului Poliţiei A 1, comisar şef Emilian Buican, în microbuzul înmatriculat în Bulgaria erau zece persoane, şase bărbaţi, între care şi şoferul, şi patru femei, autovehiculul deplasându-se de la Piteşti spre Bucureşti.

"Sunt şase persoane rănite. Cauza accidentului o reprezintă o explozie a pneului din partea stânga spate, după ce şoferul a depăşit un autoturism, iar ulterior conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi microbuzul înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la kilometrul 84, pe sensul Piteşti - Bucureşti", a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar şef Emilian Buican.

Dintre cei şase răniţi, doar doi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, ceilalţi patru refuzând internarea şi primind îngrijiri la faţa locului.

La ora transmiteri acestei ştiri, traficul rutier pe sensul Piteşti - Bucureşti, la kilometrul 84, în zona accidentului, este îngreunat din cauza prezenţei echipelor de intervenţie medicală şi a poliţiştilor care fac cercetarea la faţa locului, însă nu este blocat.

Primele date arată că în faţa microbuzului care s-a răsturnat mai erau alte două, tot cu cetăţeni din Bulgaria, care se întorceau de la muncă din Germania pentru a petrece sărbătorile de iarnă acasă.

Şoferul bulgar a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite