Româncă arestată în Italia, după ce și-a bătut partenerul de viață și a rănit un polițist

0
Publicat:

O româncă care lucrează ca menajeră în Italia a ajuns în arestul poliției, după ce și-a bătut partenerul de viață și a rănit un polițist.

Femeia a fost eliberată. Foto: Shutterstock (Arhivă)
Femeia a fost eliberată. Foto: Shutterstock (Arhivă)

Femeia locuia cu bărbatul în localitatea Pesaro, regiunea Marche. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu o lună, însă se pare că românca mai avusese un asemenea comportament agresiv și cu 20 de zile înainte, conform ȘtiriDiaspora

De asemenea, femeia s-a manifestat violent, în ambele cazuri, doar după ce a consumat băuturi alcoolice. În plus, inclusiv polițiștii care voiau să detensioneze atmosfera au intrat în colimatorul femeii. 

Conform publicației Il Resto del Carlino, în urmă cu 20 de zile, bărbatul a sesizat autoritățile cu privire la comportamentul agresiv al femeii. Totuși, femeia nu s-a calmat cu una, cu două, oamenii legii fiind nevoiți să folosească un dispozitiv cu electroșocuri pentru a o imobiliza. 

După ce a fost transportată la secția de poliție, femeia s-a năpustit asupra unui polițist, care a fost rănit. Potrivit sursei citate, judecătorul a hotărât ca femeia să fie eliberată, însă trebuie să se înfățișeze periodic la secția de poliție. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite