Român prins băut la volan pe o autostradă din Austria. Ce alcoolemie avea

0
Publicat:

Un șofer român, în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul unui camion, a fost depistat vineri, 3 noiembrie, sub influența băuturilor alcoolice pe o autostradă în Austria.

Șofer camion
Bărbatul a rămas fără permisul de conducere. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Conform Știri Diaspora, incidentul s-a petrecut în prima parte a zilei de vineri pe autostrada Inntal. Oamenii legii de la secția de poliție a autostrăzii Wiesing l-au oprit pe șoferul amețit la punctul de control Kundl. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 1,8 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Înainte de a fi tras pe dreapta, polițiștii austrieci au văzut vehiculul circulând haotic pe autostrada Inntal, în direcția Innsbruck. 

În urma controlului efectuat, agenții de poliție i-au reținut permisul de conducere, iar un raport urmează să fie trimis administrației districtului Kufstein.

S-a răsturnat cu TIR-ul și a blocat DN2 - E85

De asemenea, amintim că, în noaptea de marți spre miercuri, un conducător auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice s-a răsturnat cu TIR-ul pe drumul european DN2 - E85, în localitatea Răcăciuni, Bacău, şi a blocat traficul rutier în zonă.

Bărbatul, care conducea un ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorcă, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare răsturnându-se pe partea carosabilă, blocând traficul rutier. 

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite