Român cu maşină de lux care mergea cu 270 km/h, urmărit de poliţie în Austria. Ce au descoperit agenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Un român a fost urmărit de poliţie cu 270 km/h pe o autostradă în apropiere de Viena. Şoferul, aflat la volanul unui BMW Seria 5, a comis mai multe infracţiuni, după cum informează cotidianul austriac Heute.

Şoferul român a intrat în vizorul poliţiei vineri, la scurt timp după miezul nopţii, pentru că circula în zig-zag pe A23, în apropiere de Viena. În momentul în care poliţiştii au vrut să îl tragă pe dreapta, şoferul a accelerat şi a fugit de agenţi. 

Cu o viteză de până la 270 km/h, românul a condus spre Austria Inferioară pe A2 şi a părăsit autostrada la ieşirea Leobersdorf. În zona Hirtenberg, şoferul a întors maşina şi a oprit, fiind ulterior arestat.

Poliţiştii au descoperit că şoferul se afla sub influenţa atât a drogurilor, cât şi a alcoolului, dar a refuzat să fie testat de un medic. De asemenea, a avut un comportament violent şi nu a cooperat cu ofiţerii, refuzând să îşi dezvăluie numele sau alte date personale. De altfel, românul nu a prezentat un permis de conducere valabil.

După verificări amănunţite, agenţii de poliţie au descoperit că bărbatul avea 41 de ani, cetăţean român, împotriva căruia exista o interdicţie valabilă de şedere şi un ordin de arestare de la Oficiul Federal pentru Imigrări şi Azil.

Bărbatul de 41 de ani a fost dus la un centru de detenţie al poliţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite