Român bătut cu sălbăticie de doi italieni, pe o stradă din Sicilia. Motivul incredibil pentru care l-au atacat

0
Publicat:

Un român din Italia a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate pe o stradă din Sicilia.

Carabinierii i-au arestat pe agresori Arhivă Adevărul
Carabinierii i-au arestat pe agresori Arhivă Adevărul

Tânărul, în vârstă de 29 de ani, a fost bătut cu bestialitate de doi indivizi, pe o stradă din Misilmeri, în Sicilia, potrivit presei din Italia. Motivul este unul incredibil: și-a parcat autoturismul în centrul localității și a stârnit supărarea unor bărbați.

După ce a oprit mașina, lângă el și-au făcut apariția cei doi indivizi, în vârstă de 25, respectiv 32 de ani. Agresorii i-au reproșat acestuia că vehiculul nu este parcat corect și că le blochează trecerea.

De la o simplă discuție în contradictoriu, lucrurile au degenerat. Italienii s-au enervat și au început să îi aplice mai multe lovituri românului. Bărbatul a fost pus la pământ, iar indivizii au continuat să îl bată cu pumnii și picioarele și cu bastoane.

În cele din urmă, tânărul a reușit să se ridice și fugit direct la o secție de carabinieri, situată nu foarte departe de locul respectiv, conform sursei citate.

Victima, plină de sânge, a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat. La scurt timp, polițiștii au dat de urma agresorilor. Cei doi atacatori au fost arestați pentru vătămare corporală gravă și amenințări.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite