Razie la „Dragonul Roşu”- poliţiştii au confiscat genţi de "fiţe" şi haine de "firmă", contrafăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un armean şi un libanez sunt cercetaţi penal pentru evaziune fiscală, după ce poliţiştii ilfoveni i-au găsit cu marfă contrafăcută în valoare de peste 300.000 de euro.

Cei doi au fost săltaţi azi, în urma unor descinderi la complexul comercial „Dragonul Roşu” din oraşul Voluntari. Informaţiile le-au fost furnizate anchetatorilor de ofiţerii de la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) a Ministerului de Interne.

Atât libanezul, cât şi armeanul aveau la vânzare mii de produse cosmetice, haine, jucării şi genţi contrafăcute, care purtau însemnele unor mărci consacrate.

De fapt marfa era importată, ilegal, din China, Taiwan, Dubai. În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi cetăţeni străini, nu aveau documente pentru bunurile scoase la vânzare şi nici nu au înregistrat, în evidenţele contabile, banii obţinuţi din vânzarea unora similare.


Poliţiştii au făcut percheziţii şi la domiciliul libanezului, unde au găsit două arme de vânătoare, un pistol cu gaze şi peste 200 de cartuşe, toate deţinute ilegal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite