Procurorul Cristian Lazăr, aviz favorabil pentru numirea ca procuror şef adjunct în Parchetul General

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ICristian Lazăr FOTO: Adevarul
ICristian Lazăr FOTO: Adevarul

Noul ministru al Justiţiei, Raluca Prună, participă marţi la şedinţa Secţiei pentru procurori a CSM în care este audiat Cristian Lazăr, propus pentru procuror şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul General. La şedinţă participă şi procurorul general al României, Tiberiu Niţu.

Update Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil propunerea de numire a lui Cristian Lazăr în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Interviul din CSM

Procurororul-şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul General, Cristian Lazăr, este audiat în acest moment la în CSM. El şi-a prezentat programul de management al Secţiei şi răspunde întrebărilor puse de membrii CSM.

În debutul şedinţei, Raluca Prună a precizat că îşi asumă propunerea înaintată de predecesorul său. În 29 octombrie, ministrul de atunci al Justiţiei, Robert Cazanciuc, l-a propus pe Cristian Lazăr în vederea numirii în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ministerul Justiţiei a menţionat că la formularea propunerii a fost avut în vedere faptul că procurorul Cristian Lazăr ocupa, din 17 iunie 2013, cu delegaţie, funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, având o bogată experienţă profesională şi managerială.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite