Primarul comunei Jilava a fost găsit spânzurat în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajul care a ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa edilului FOTO: Mediafax
Echipajul care a ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa edilului FOTO: Mediafax

Primarul interimar al localităţii Jilava (Ilfov), Gheorghe Brotea (50 de ani), a fost găsit spânzurat în locuinţa sa joi dimineaţă. Potrivit anchetatorilor, trupul primarului a fost găsit la ora 7.35, de familia sa care a sunat la 112. Echipajul medical care s-a dus la faţa locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

UPDATE: Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în acest caz. 

Procurorul de caz Anca Andrei, care s-a aflat, dimineaţă, pentru cercetări, la locuinţa primarului Brotea, a declarat cã în acest moment "există indicii doar cu privire la ipoteza sinuciderii".

Ea a explicat cã, totuşi, nu poate fi exclusă nicio ipoteză, achetatorii luând în calcul toate variantele.

La locuinţa familiei Brotea au ajuns mai mulţi poliţişti, procurori, dar şi un medic legist care, la această oră cercetează circumstanţele în care a avut loc incidentul.  

Deocamdată, nu există informaţii nici despre motivele pentru care Gheorghe Brotea şi-a pus capăt zilelor, nici despre existenţa unui bilet de adio.

Gheorghe Brotea, viceprimar al localităţii, a devenit primar interimar al comunei Jilava după ce primarul Adrian Mladin a fost arestat pentru fapte de corupţie. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite