Polițiștii de frontieră au confiscat, luni, bunuri de peste 1,6 miloane de lei. Peste 65.600 de persoane au intrat în România

0
Publicat:

Prin punctele de trecere a frontierei, peste 65.600 de persoane au intrat ieri în țară, dintre care aproximativ 5.700 de ucrainieni, potrivit informațiilor de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. 

Peste 65.000 de persoane au intrat luni în România - Foto Vama Giurgiu-Ruse, Politia de Frontiera
Peste 65.000 de persoane au intrat luni în România - Foto Vama Giurgiu-Ruse, Politia de Frontiera

Poliția de Frontieră transmite că în cursul zilei de luni, 27 noiembrie, prin punctele de graniță au intrat 65.635 de persoane, dintre care 5.683 de cetăţeni ucraineni, potrivit Agerpres. 

Un comunicat al Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează că polițiștii de frontieră au efectuat formalităţile de control, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, pentru aproximativ 146.800 de persoane, cetăţeni români şi străini, şi peste 40.200 de mijloace de transport.  

În zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat 40 de fapte ilegale (27 de infracţiuni şi 13 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, iar valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 7.100 lei, potrivit sursei citate. 

Bunuri în valoare de aproximativ 1.672.500 de lei au fost confiscate de către polițiști.  

Polițiștii nu au permis intrarea în țară, luni, a 12 cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege. De altfel, cinci cetățeni români nu au putut părăsi țara din diferite motive legale. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite