Captură uriașă de țigări de contrabandă în vama Nădlac

0
Publicat:

Captură impresionantă de țigări în Vama Nădlac! Polițiștii de frontieră au confiscat peste o mie de baxuri de țigări de contrabandă în valoare de aproape 1,5 milioane de euro. Țigările se aflau într-un TIR condus de un șofer român care venea din Germania și se îndrepta, potrivit documentelor de călătorie, către Republica Moldova. 

Țigările ar fi urmat să ajungă în Republica Moldova
Țigările ar fi urmat să ajungă în Republica Moldova

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au descoperit, la intrarea în ţară, într-un automarfar condus de un cetăţean român, 1.120 de baxuri de ţigări în valoare de 7.280.000 de lei, echivalentul a aproape 1,5 milioane de euro.

Conform documentelor însoţitoare ale mărfii,  autocamionul circula pe ruta Germania - Republica Moldova, fiind încărcat cu hârtie”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră. 

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, cantitatea totală de 1.120 de baxuri de ţigări. „Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar în cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru infracţiunea de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege”,  a mai transmis Poliția de Frontieră. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite