Poliția face cercetări după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnaliști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția Capitalei a demarat cercetări după ce la plecarea de la sediul DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în Vama Veche, a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști care încercau să-i ia câteva declarații.

Tatăl lui Vlad Pascu a plecat în trombă FOTO Inquam Photos/George Călin
Tatăl lui Vlad Pascu a plecat în trombă FOTO Inquam Photos/George Călin

Tatăl lui Vlad Pascu a urcat pe scuter de la audieri, înconjurat de jurnaliști, însă nu s-a ferit nicio secundă să intre în grup. Nimeni nu a fost rănit.

„Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Tatăl lui Vlad Pascu a fost la sediul DIICOT la scurt timp după ce soția lui a fost adusă flancată de mascați. Femeia este suspectată că a încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu. Din casa ei procurorii au ridicat documente la perchezițiile care s-au desfășurat joi dimineață. La sediul DIICOT a fost audiat și Vlad Pascu. El a declarat că regretă tragedia din 2 Mai. „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”, a spus Vlad Pascu.

Tatăl nu este vizat de anchetă, a venit doar să își susțină băiatul. De altfel, tatăl lui Vlad Pascu este cel care l-a dus pe tânăr în Olanda pentru tratament anti-drog.

Tot el a venit cu tânărul la Constanța în ziua tragediei din 2 Mai și i-a spus să stea departe de probleme.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite