Peste 900 de jandarmi bucureşteni vor asigura ordinea şi siguranţa publică la amicalul România – Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amicalul România - Argentina va avea loc miercuri, de la ora 21.00 FOTO Click
Amicalul România - Argentina va avea loc miercuri, de la ora 21.00 FOTO Click

Peste 900 de jandarmi bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul amical de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Argentinei. Meciul va avea loc miercuri pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, începând cu ora 21.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. 

Jandarmeria Capitalei le cere atât suporterilor, cât şi cetăţenilor Capitalei, să fie înţelegători faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

De asemenea, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Reguli pentru spectatori

  • Nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. 
  • Le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
  • Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
  • Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Aproape 40.000 de bilete vândute până marţi dimineaţă

Potrivit informaţiilor furnizate de Federaţia Rromână de Fotbal (FRF), până marţi dimineaţă se vânduseră aproximativ 40.000 de bilete, astfel încât mai sunt disponibile doar 14.000 de tichete. 

Organizatorii se aşteaptă ca toate biletele să se epuizeze până la ora partidei, dat fiindcă cererea suporterilor este foarte mare, anunţă Digi Sport.

Casele de bilete vor fi deschise şi marţi, şi miercuri, între prele 11.00-19.00, respectiv de la 11.00 până la ora de start a meciului miercuri. 

Confruntarea cu Argentina are şansa să stabilească un nou record de spectatori pe Arena Naţională. Meciul cu cei mai mulţi spectatori a fost partida cu Grecia din barajul pentru Cupa Mondială când au fost prezenţi 53.174 de fani. 

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Amicalul România-Argentina se va juca cu casa închisă. Câte bilete s-au vândut şi câte mai sunt disponibile

Sosirea lui Lio Messi la Bucureşti nu i-a lăsat indiferenţi pe fanii naţionalei României, care s-au înghesuit la casele de bilete pentru a fi siguri că nu vor rata şansa de a-l vedea pe viu pe startul argentinian.

FOTO 20 de imagini de colecţie cu primul antrenament al Argentinei la Bucureşti: ce au făcut Messi şi jandarmii

Vedeta „pumelor“ a dat tonul glumelor la primul antrenament al sud-americanilor la Bucureşti, înainte de amicalul de miercuri (ora 21.00, Pro TV).

FOTO Jucătorii Argentinei au ajuns la Bucureşti. Starurile „pumelor“, păzite cu stricteţe de jandarmi

Lio Messi şi colegii săi au aterizat luni după amiază la Bucureşti în vederea meciului amical pe care Argentina îl va juca împotriva României pe 5 martie, la Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite