Peste 260 de poliţişti asigură paza la finala Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
260 de poliţişti bucureşteni, mobilizati pentru meciul din această seară FOTO Adevărul
260 de poliţişti bucureşteni, mobilizati pentru meciul din această seară FOTO Adevărul

Poliţia Capitalei a mobilizat peste 260 de poliţişti bucureşteni pentru mediul de fotbal care se va desfăşura în această seară între F.C. Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj, pe Arena Naţională din Capitală.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor din maşini.

De asemenea, „poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru asigurarea desfăşurării, în deplină siguranţă, a evenimentului sportiv, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei are o serie de recomandări pentru microbişti: să nu se implice în niciun fel de conflict, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier, să nu consume băuturi alcoolice la volan, să se comporte civilizat faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite