Percheziţii DNA la sediul ANPC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DNA anunţă că face percheziţii la sediul unei instituţii publice din Bucureşti, fiind vorba despre ANPC, potrivit informaţiile Adevărul. Verificările vizează mai multe controale demarate la marile magazine şi la alţi agenţi economici.

Percheziţii DNA la sediul ANPC. Foto: Arhivă
Percheziţii DNA la sediul ANPC. Foto: Arhivă

Surse judiciare au declarat pentru Adevărul că de anchetă ar fi vizaţi un director din instituţie, aflat în prima linie a conducerii, şi un şef al unui serviciu, procurorii având suspiciuni că aştia ar fi primit sume de bani de la agenţi economici pentru a îi favoriza la controale. 

 "Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2018 – 2022, în legătură cu efectuarea unor controale la mai mulți agenți economici (producători, distribuitori și mari retaileri de produse alimentare și nealimentare). În cursul zilei de 19 octombrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții la o instituție publică situată în municipiul București", a transmis DNA.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite