Percheziţii acasă la Brigitte şi Florin Pastramă: cei doi vindeau măşti de firmă contrafăcute VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brigitte Pastrama

Poliţiştii au făcut joi dimineaţă percheziţii acasă la Brigitte Pastramă şi soţul ei, Florin Pastramă. Potrivit informaţiilor Digi24, cei doi sunt acuzaţi că ar fi pus în vânzare măşti de protecţie contrafăcute sub branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton şi Fendi.

Update: După audieri, procurorii DNA au propus că cei doi să fie puşi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Soţii Pastramă nu vor avea voie să părăsească ţara, cât timp este menţinută măsura controlului judiciar, şi vor fi obligaţi să se prezinte la secţia de poliţie, în fiecare săptămână, pentru verificări.

***

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, în dosar sunt făcute cercetări pentru infracţiunea de contrafacere a unei mărci şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute.

Percheziţiile au fost făcute de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2.

Sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele celor două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Brigitte Sfăt s-a născut în anul 1977 la Arad. Brigitte Szeifert (pe numele de fată) a a câştigat „Top Model România" şi „Top Model of the World". În 2002 a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavin Sfăt cu care a fost căsătorită.

În 2003, a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managerul unui club şi l-a obligat să-i dea 5.000 de euro. Ulterior Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat, scrie Libertatea. 

În puşcărie Brigitte s-a apucat de predat aerobic şi fitness colegelor sale, şi-a vopsit pereţii celulei în care a fost închisă în culoarea roz, dar a dat şi un interviu pentru Playboy.

Brigitte Sfăt a fost căsătorită cu Ilie Năstase, Florin Pastramă, Octavian Sfăt şi Ovidiu Torj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite