Paul Anghel, mesaj către Cancelarul austriac: „Sunt cetăţean european şi am drepturi!”

0
Publicat:

„România este Schengen! Sunt cetăţean european şi am drepturi!”, a transmis cancelarului austriac Karl Nehammer, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, într-o postare pe Facebook.

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, Foto: Arhivă Adevărul
Directorul general al ANPC, Paul Anghel, Foto: Arhivă Adevărul

„Stimate domnule Cancelar Karl Nehammer, România este Schengen! Este ţara în care companii austriece realizează afaceri profitabile, este ţara care în iarnă furnizează Austriei schiori pentru pârtiile minunate pe care le aveţi, este ţara care consumă produse austriece cu plăcere, este ţara în care doamnele poarta cristalele de lângă Insbruck şi, cu toate astea, o singură ţară, respectiv a domniei voastre, refuză în mod sistematic aderarea României la spaţiul Schengen. Ştiţi cine sunt eu? Sunt cetăţean european şi am drepturi!", a scris Paul Anghel (ANPC), pe rețeaua socială.

Cancelarul austriac, Karl Nehammer, este prezent în România, la Congresul PPE, care are loc zilele acestea la Bucureşti.

Preşedintele Klaus Iohannis va avea o întâlnire cu cancelarul federal al Republicii Austria, Karl Nehammer, a anunţat Administraţia Prezidenţială. Potrivit agendei publice a președintelui, postată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, întrevederea este programată la ora 10:30, la Palatul Cotroceni.

Este aşteptat ca în cadrul întrevederii celor doi lideri să se discute despre aderarea deplină a României la spaţiul Schengen.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite