Panică în Parlamentul European. Apa din sticlele distribuite ar putea fi contaminată

0
0
Publicat:

Apa din sticlele distribuite în Parlamentul European ar putea fi contaminată. În urmă cu scurt timp, europarlamentarii au primit mesaje de avertizare să nu consume apă îmbuteliată. 

Este alertă la Parlamentul European din cauza apei îmbuteliate. Sursa foto: Profimedia
Este alertă la Parlamentul European din cauza apei îmbuteliate. Sursa foto: Profimedia

Contaminarea apei – Comunicare de criză - Se suspectează contaminarea apei în sticlele de apă distribuite în Hemicycle și în birourile Președinției astăzi, 14/12/2023, la STRASBOURG.Vă rugăm să nu beți din sticlele de apă în incinta Parlamentului European din Strasbourg.În caz de expunere: instrucțiuni detaliate vor fi trimise prin e-mail.În caz de urgență medicală, contactați 85112.Autoritățile Naționale au fost informate.Echipele de siguranță/răspuns la incident sunt în curs de intervenție”, se arată în mesajul primit de europarlamentari.

Eugen Tomac: „Este panică!”

Eugen Tomac a declarat că „este vorba despre apa la care avem acces în parlamentul european. Acest mesaj transmis a declanșat o stare de panică, de îngrijorare din partea tuturor pentru că în momentul de față suntem cu toți expuși. Nu există cazuri pe care să le cunoaștem.. mă refer la eventuale efecte adverse, dar în mod clar pot confirma că am primit această alertă”. 

Parlamentul European este reunit în sesiune plenară la Strasbourg.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite