Opt oameni au murit şi unul este grav rănit după ce un microbuz a intrat sub un TIR, în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un şofer de microbuz a provocat o tragedie: opt persoane au murit şi o alta este în stare gravă la spital FOTO Mediafax
Un şofer de microbuz a provocat o tragedie: opt persoane au murit şi o alta este în stare gravă la spital FOTO Mediafax

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă seară pe DN7, la ieşirea din localitatea arădeană Lipova. Opt persoane aflate într-un microbuz au murit şi o alta este rănită grav după ce şoferul a adormit şi a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un TIR.

Şefului Poliţiei Rutiere Arad, Dorin Goilian, a declarat că din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, iar maşina a ajuns pe contrasens. Astfel s-a izbit de un autotren care circula regulamentar.

În urma impactului, toţi pasagerii au fost aruncaţi din microbuz, iar şapte persoane au murit pe loc. Ulterior, un alt pasager, un tânăr de 19 ani, a murit după ce a stat toată noaptea în comă la spital. Celălalt rănit este un bărbat de 36 de ani care se află în acest moment la Spitalul Judeţean Timişoara în stare stabilă.

Microbuzul era înmatriculat în Italia, iar toţi pasagerii erau muncitori din localitatea arădeană Chesid, aflată la 25 de kilometri de municipiul Arad.

Poliţiştii aşteaptă rezultatul autopsiei şoferului pentru a vedea dacă acesta a adormit la volan sau a suferit un stop-cardiac înainte de a intra pe contrasens.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite