Operaţiunea „primul grătar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul grătar: pe malul Lacului Cernica, oamenii s-au bucurat de soare, de aer curat şi de mici
Primul grătar: pe malul Lacului Cernica, oamenii s-au bucurat de soare, de aer curat şi de mici

Temperaturile care au ajuns în unele zone şi până la 20 de grade Celsius i-au scos pe români din case. Un mititel  fript la jar lângă pădure, o plimbare prin parc sau, de ce nu, o oră de plajă cu soare de munte sau de mare. Aşa a arătat prima zi adevărată de primăvară.

CITEŞTE ŞI:

Picnic cu peşte şi mici la grătar, pe zăpadă

Cea mai grea iarnă din ultimii ani pare să se fi sfârşit. Soarele a strălucit ieri, aşa că românii, cu mic cu mare, au dat adunarea la grătare. Micii au sfârâit deasupra jarului aprins, iar berea rece şi vinul roşu au curs din plin, că doar era weekend şi rost de distracţie.

Pe malul Lacului Cernica, de lângă Bucureşti, primii petrecăreţi au apărut puţin după ora 10.00. „Este extraordinar de plăcut să iei masa în aer liber, pe o zi aşa de frumoasă", a spus Nicolae Nica, care îşi scosese soţia la un grătar, drept mulţumire că, acasă, tocmai încheiaseră curăţenia de Paşte.

Vremea bună i-a scos, ieri, din case şi pe clujeni. Unii dintre ei au mers la iarbă verde, în Făget. În jurul amiezii, zona de agrement a fost acoperită de fumul de la grătar.

.

Ultima zăpadă: braşovenii au montat grătarul în poienile încă înzăpezite, iar schiorii şi-au dat jos echipamentul ca să se bronzeze

La picnic au ieşit şi braşovenii, chiar dacă zăpada nu s-a topit încă, iar temperatura ridicată, de circa 15 grade Celsius, i-a făcut pe schiorii veniţi pe pârtiile din Sinaia să renunţe la tricouri. Nimic nu pare să se fi comparat însă cu prima plajă la mare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite