O tânără de 26 de ani a murit după ce a căzut cu maşina în Dâmboviţa. Femeia, blocată în maşină, purta centura de siguranţă şi a fost scoasă de scafandri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scafandri au reuşit să o scoată pe femeie din maşină FOTO Adevărul
Scafandri au reuşit să o scoată pe femeie din maşină FOTO Adevărul

O femeie de 26 de ani a murit după ce căzut cu maşina în Dâmboviţa în zona târgului Vitan. „Tânăra era blocată în interiorul maşinii şi, când au ajuns echipajele, era de câteva minute bune în apă”, a declarat, pentru „Adevărul”, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 7 dimineaţa, după cum a ţinut să precizeze Daniel Vasile, care a adăugat că femeia a fost scoasă din maşină de către scafandrii care au venit la faţa locului. „Tânăra era blocată în maşină, care era răsturnată şi deja era scufundată în apă. Din primele informaţii, avea pusă şi centura de siguranţă, motiv pentru care i-a fost greu să se elibereze singură”, a declarat, pentru „Adevărul”, Daniel Vasile.

Potrivit acestuia, în momentul în care a fost scoasă din apă, fata era în stare de inconştienţă. La scurt timp însă, în ciuda eforturilor medicilor, a murit.

I se va face autopsie, iar maşina va fi expertizată

„Femeia se deplasa cu un autoturism Logan dinstre Bucureşti spre centură, moment în care a plonjat în Dâmboviţa. Nu ştim dacă tragedia s-a produs din cauză că nu a fost atentă sau din cauză că era obosită. I se va face autopsie şi o expertiză a maşinii pentru a vedea care sunt cauzele accidentului”, a declarat, pentru „Adevărul”, şi Claudia Buradă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Accidente similare s-au mai întâmplat în această zonă, însă ele nu au fost soldate cu decese. „În iarnă, a căzut chiar un tir în Dâmboviţa”, a conchis Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite