Mama criminalului de la 2 Mai rămâne în arest preventiv. Contestația Mirunei Pascu, respinsă de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis cu mașina 2 tineri și a rănit alți 3, vrea să scape de arest. Miruna Pascu le-a cerut joi magistraților să fie pusă în arest la domiciliu pentru că mai are un copil acasă și trebuie să aibă grijă de el.

Miruna Pascu, mama tânărului care a provocat teribilul accident de la 2 Mai FOTO Inquam Photos
Miruna Pascu, mama tânărului care a provocat teribilul accident de la 2 Mai FOTO Inquam Photos

UPDATE. Curtea de Apel Bucureşti a decis joi, să respingă ca nefondată contestaţia Mirunei Pascu la decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea instanţei este definitivă. 

Conform stirileprotv.ro, Miruna Pascu, a declarat în fața judecătorilor că trebuie să se ocupe de fiul mai mic, în vârstă de 16 ani. De asemenea, Miruna Pascu a recunoscut că a sunat-o pe prietena fiului său și i-ar fi spus ce să spună când va fi audiată. Cu toate acestea, ea a susținut că nu și-a dat seama că încalcă legea, scopul său a fost de a-i proteja pe tinerii cu probleme.

A încercat să șantajeze martorii din dosar

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pe 15 septembrie 2023, pentru 30 de zile. Miruna Pascu a fost reținută încă de joi seară pentru 24 de ore, pentru că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar. Potrivit unor surse Digi 24, ar fi adus droguri la petrecerile organizate de fiul ei și ar fi participat și ea la unele din ele.  

Mama lui Vlad Pascu ar fi încercat să forțeze martori să nu facă declarații incriminatoare la adresa sa și a fiului ei..

Potrivit unui comunicat al Poliției, femeia ar fi exercitat, în mod conștient și deliberat, presiuni de natură să constrângă moral o persoană, pentru a o determina să nu dea declarații de martor sau să facă declarații mincinoase, într-o cauză instrumentată de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, privind săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

La rândul său, Vlad Pascu, deja inculpat în dosarul accidentului de la 2 Mai, a mai fost pus sub acuzare într-un nou dosar, de trafic și consum de droguri.

La Tribunalul Bucureşti au fost duşi alţi trei tineri, printre care şi Tudor Duma, suspectat că îi furniza droguri lui Vlad Pascu şi cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite