Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, inculpat și pentru consum și trafic de droguri

0
Publicat:

Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru alte infracțiuni, precum consum și trafic de droguri.

Vlad Pascu
Vlad Pascu a fost pus sub acuzare de DIICOT. Foto Inquam Photos / Octav Ganea (Arhivă)

Potrivit unui comunicat DIICOT, „s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale” împotriva tânărului de 19 ani, „pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri”. 

 De asemenea, conform procurorilor DIICOT, Vlad Pascu a cumpărat, în mod repetat astfel de substanțe, în vederea consumului propriu, dar și pentru a le pune la dispoziția altor consumatori, cu ocazia unor petreceri private, organizate la domiciliul său”. 

În aceeași ordine de idei, mama acestuia, Miruna Pascu, a fost dusă vineri la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă. Ea este învinuită că ar fi șantajat o martoră, amenințând-o că, în cazul în care va colabora cu procurorii, va dezvălui informații și imagini care o pot discredita.

Totodată, alte trei persoane au mai fost reținute, printre care se numără și Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu și cel care spart farmacia Spitalului Floreasca.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite