Milionarul Virgil Chirică, găsit fără suflare în baia vilei din Voluntari

0
Publicat:

Unul dintre asociații lui Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar din Capitală, Virgil Chirică, și-a pus capăt zilelor în vila sa din Voluntari. Moartea lui Virgil Chirică care era, totodată, și directorul diviziei de asigurări a Porsche Finance Group, este anchetată acum de polițiști. 

Virgil Chirică/Facebook
Virgil Chirică/Facebook

Unul dintre prietenii săi a sunat pe 4 februarie, la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit fără suflare pe amicul său, în locuința din Voluntari.

Din primele date, rezultă că Virgil Chirică a lăsat și un mesaj în limba engleză: „I am already asleep”-„sunt deja adormit”. Virgil Chirică a fost foarte riguros când și-a plănuit sinuciderea. El s-a intoxicat cu fum după ce a luat mai multe pastile.

Chirică ar mai fi încercat să se sinucidă în urmă cu patru ani, prin aceeași metodă, gazare cu fum, însă, a fost salvat de familie.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea", a transmis IPJ Ilfov.

Virgil Chirică era asociat într-un proiect imobiliar în nordul Capitalei alături de Dan Șucu, Cristian Borcea și alți afaceriști importanți.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite