Femeie decapitată de tren la Galați. Poliția investighează circumstanțele în care a murit VIDEO

0
Publicat:

O femeie a sfârșit tragic, sub roțile unui tren în stația CFR de la Barboși. Poliția a deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și face cercetări pentru a stabili dacă a fost vorba de o sinucidere, de un accident sau de o crimă.

Femeia și-a găsit sfârșitul sub roțile trenului FOTO ISU Galați
Femeia și-a găsit sfârșitul sub roțile trenului FOTO ISU Galați

O femeie și-a găsit sfârșitul duminică, 4 februarie, sub roțile unui tren în stația CFR de la Barboși.

„Accident feroviar, femeie lovită de tren la intrarea în statia CFR Barbosși. S-a deplasat echipajul SMURD cu medic, de la Detasamentul de Pompieri Galați. Femeia este decapitată, iar Poliția investighează circumstanțele”, a declarat căpitanul Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

VIDEO ISU Galați

A scăpat ca prin minune cu viață după ce trenul a trecut peste el

Un accident similar a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, însă atunci un bărbat din Teleorman a reușit să scape cu viață după ce a fost lovit de tren. Bărbatul a căzut între șine în fața unui trec care trecea cu viteză mare și s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

Bărbatul de 46 de ani, din Teleorman, se afla lângă calea ferată și, pentru că băuse foarte mult alcool, s-a dezechilibrat și a căzut între șine, chiar când venea trenul.

Norocul său a fost că vagoanele trenului nu erau chiar atât de aproape de sol, astfel că, deși mai multe vagoane ale garniturii de tren au trecut peste el, nu s-a ales cu răni grave.

El a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Județean de Urgență Alexandria pentru investigații suplimentare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite